Copywriting Albert Heijn Instock

Nog twee weekenden is Instock te vinden op het Westergasterrein. Instock, het initiatief dat voedselverspilling op de kaart zet, serveert sinds juni 2014 de heerlijkste gerechten, gemaakt van producten die in de supermarkt niet meer verkocht kunnen worden. Half juni opent het restaurant haar deuren op een permanente locatie.

Dit pop-up restaurant wordt gerund door 4 Albert Heijn-collega’s en gesteund door Albert Heijn. Een van de oprichters: “Gasten zijn iedere keer weer verrast door de lekkere en originele gerechten. De filosofie achter de naam Instock is dan ook: creatief zijn met wat je op voorraad hebt, in plaats van een gerecht bedenken en daar ingrediënten bij zoeken.”

Heb je nog niet bij Instock aan tafel gezeten? Reserveer dan snel via www.instock.nl! Je kunt nog tot en met zondag 17 mei brunchen of dineren bij pop-up restaurant Instock met zijn unieke locatie – inclusief heerlijke terras – op het Westergasterrein. Daarna wordt het bijzondere pand omgebouwd tot kantoorruimte.

Bovendien is Instock van donderdag 14 tot en met zondag 17 mei langer open vanwege de Rollende Keukens:
• donderdag, vrijdag, zaterdag (driegangendiner € 20) open van 14.00 tot 23.00 uur;
• zondag (brunchplank € 10): van 10.30 tot 17.00 uur.

Instock vind je aan de Polonceaukade 9, Westergasterrein Amsterdam.

Half juni gaat Instock naar een permanente restaurantlocatie aan de Czaar Peterstraat 21 in Amsterdam. Tevens kun je 7 dagen per week een afhaalmaaltijd halen bij de Instock Toko op de Ferdinand Bolstraat 88 in Amsterdam.